S Autotrolejom na utakmicu do nove pobjede naše Rijeke i čišćeg grada koji teče!

Svi korisnici Autotroleja koji u razdoblju od 29. listopada u 12 sati do 9. studenog 2021. godine u 12 sati ostvare kupnju mjesečnog prava (pokazna karta) za studeni putem web portala wwww.rijekacitycard.hr mogu osvojiti kartu za utakmicu HNK Rijeka - HNK Hajduk. Za navedenu utakmicu na raspolaganju je 100 nagradnih karata za korisnike Autotroleja. Utakmica će biti odigrana 21. studenog 2021. godine na Stadionu Rujevica.

Prvih sto kupaca mjesečne pokazne karte bit će nagrađeno ulaznicom za utakmicu, i to na način da će ulaznice biti raspoređene po kategorijama korisnika. Osnovnoškolci i srednjoškolci bit će nagrađeni sa ukupno 80 karata za utakmicu, po 40 za svaku kategoriju, dok će po deset karata dobiti prvih deset kupaca studentske, te prvih deset kupaca radničke mjesečne karte za studeni.

BESPLATAN PRIJEVOZ

Na sam dan održavanja utakmice prijevoz javnim gradskim prijevozom KD Autotrolej je besplatan na svim autobusnim linijama, I to tri sata prije početkka, za vrijeme, te tri sata po završetku utakmice, za sve posjetitelje koji posjeduju kartu za utakmicu.

Ovom suradnjom između KD Autotrolej i HNK Rijeka cilj je potaknuti građane na korištenje javnog gradskog prijevoza i prilikom odlaska na nogometnu utakmicu, a što će rezultirati manjim onečišćenjem grada, te manjim prometnim gužvama na Rujevici.

KUPI MJESEČNU KARTU