Ljetni sportski kamp PK Primorje

Drage mame i tate,

zabava, sportske aktivnosti, druženje i uspomene koje će se zasigurno pamtiti – to je ljetni sportski kamp kojega organizira Plivački klub „Primorje“. 

Desetogodišnje iskustvo u organiziranju kampa i stalna želja za podizanjem kvalitete programa učinile su ovaj kamp najčešćim izborom roditelja koji žele da njihovo dijete provede ljeto aktivno i doživi nezaboravna iskustva. U kamp su dobrodošla sva djeca plivači od 7 do 14 godina (aktivni članovi kluba dobrodošli su i ako imaju manje od 7 godina).

Aktivnosti se provode na kompleksu Bazena Kantrida, Bazenu za skokove,  Stadionu Kantrida, atletske dvorane, Dvorane Zamet i plaže Ploče.

Glavni cilj Ljetnog sportskog kampa je upoznati djecu sa sportskim načinom života i  prikazati im kretanje kao važnu kariku u očuvanju zdravlja.

Djeca se međusobno bolje upoznaju, uče se funkcionirati u sportskom kolektivu, poštivati trenere, kolege i na kraju same sebe. Od sportskih aktivnosti djeca prolaze osnove atletike, plivanja, skokova u vodu, vaterpola uključeni su različiti poligoni, igre u vodi, loptački sportovi, stolni tenis, vožnja kajacima, vožnja SUP-a itd...

Osim sportskih sadržaja u kamp su uključene i razne radionice i zabavno edukativni sadržaji. 

Program kampa traje od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati. Prihvaćanje djece je svakim danom od 7.00 sati a preuzimanje djece do 16.30 sati. 

Ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom program se odvija na Kantridi u sklopu Stadiona, plaže Ploče, Bazena, Atletske dvorane,  dok se petkom odvija u dvorani Centra Zamet.

Za vrijeme održavanja kampa za djecu je organiziran zdravi ručak u skladu s preporukom nutricionista HZJZ-a.

Cijena Kampa iznosi 600 kn po ciklusu (u slučaju da se prijavi veći broj djece iz iste obitelji ostvaruje se popust od 10%).

Kampovi se održavaju u terminima:

Informacije:
Email: pkprimorje@gmail.com
Telefon: 051 621 454