Na Rijeka CityCard se možete prijaviti ako imate korisnički račun, registracijom novog računa te putem Google, Facebook i Twitter računa.

Proces registracije možete započeti na web stranici Rijeka CityCard klikom na gornju desnu ikonu čovjeka koji predstavlja vaš korisnički račun, ili klikom na bilo koji crveni gumb „Kupi RCC usluge“ ili „Plati račun“. Na ovim lokacijama odaberite opciju „Registrirajte se“.

Otvoriti će se prozor sa informacijama potrebnim za registraciju, kao što su Ime, Prezime i Email adresa. Možete se registrirati i putem Google, Facebook i Twitter računa.

Nakon upisa svih podataka za registraciju, dobit ćete email za aktivaciju vašeg RCC računa. Nakon što stisnete na link u emailu i aktivirate račun na web stranici, moći ćete koristiti usluge koje pruža web portal Rijeka CityCard-a.

Usluge RCC-a i Torpedo kartice su na visokoj razini sigurnosti.

Da, naš partner WSPay posluje sukladno sa PCI DSS sigurnosnim standardom razine 1 međunarodnih sustava plaćanja (American Express, Discover Financial Services, JCB International, MasterCard i Visa).

Da, vaši podatci su sigurni na web portalu RCC.

Postoji samo jedna vrsta RCC kartice – Torpedo kartica. Trenutno se koriste dva dizajna Torpedo kartice:

Rijeka CityCard Torpedo karticaRijeka CityCard Torpedo kartica
  • za upis prava na Torpedo karticu za korištenje usluga javnog gradskog prijevoza KD Autotroleja
  • za kupnju parkirne karte za otvorena ili zatvorena parkirališta kojima upravlja RIJEKA plus d.o.o.
  • za najam električne bicikle Ricikleta
  • za obnovu članstva i plaćanje dugovanja u Gradskoj Knjižnici Rijeka
  • za plaćanje računa Ri Stan kreditnim i debitnim karticama bez naknade

Ponavljajuće plaćanje omogućuje vam redovitu naplatu odabranih usluga na Rijeka CityCard portalu bez potrebe da brinete o mjesečnom plaćanju ili potrebom da svaki put unosite podatke s kartice i brinete koji je datum u mjesecu. Ponavljajuća plaćanja omogućuju vam plaćanje svih usluga na određeni datum ili po isteku usluge za koju je odabrano ponavljajuće plaćanje.

Trenutno su dostupne usluge Autotroleja, Rijeka plusa i Ri-stana.

U svakom trenutku možete promijeniti postavke kroz svoj korisnički račun > Moja ponavljajuća plaćanja.

U vašem korisničkom računu postoji opcija moja ponavljajuća plaćanja. Klikom na link pojavit će vam se pregled svih trenutno aktivnih ponavljajućih plaćanja (primjerice mjesečna karta za Autotrolej javni prijevoz).

Ukoliko nemate aktiviranih ponavljajućih plaćanja prikazat će vam se poruka "Trenutno nemate spremljenih ponavljajućih plaćanja."

Ponavljajuće plaćanje omogućuje vam redovitu naplatu odabranih usluga na Rijeka CityCard portalu. Ukoliko ste odabrali ponavljajuće plaćanje nakon isteka usluge, ista će se naplatiti redovito tek po završetku trajanja odabrane usluge (npr. mjesečna karta za prijevoz).

Ukoliko ste odabrali ponavljajuće plaćanje na određeni iznos na određeni dan u mjesecu usluga će se naplaćivati redovito svaki mjesec prema odabranom datumu sa određenim iznosom za odabranu uslugu.

U svakom trenutku možete promijeniti postavke kroz svoj korisnički račun (Moja ponavljajuća plaćanja).

Ukoliko odlučite odustati od korištenja ponavljajućih plaćanja usluga će se naplatiti za tekući mjesec u iznosu usluge za koju je bilo označeno ponavljajuće plaćanje (iznos mjesečne karte ili režijski trošak).

Ukoliko je riječ o mjesečnom pokazu za Autotrolej tada će se iznos naplatiti u punom iznosu mjesečne pretplate, te se nakon isteka tekućeg mjeseca plaćanja više neće vršiti. Ukoliko je riječ o plaćanju režijskih troškova ili parking karata na određeni dan u mjesecu naplata će se prekinuti sa datumom sljedećeg mjeseca u kojem je usluga trebala biti ponovno naplaćena.