Upute za izradu Torpedo kartice i izdavanje potvrde o zoni za poslodavca

 1. Prijavite se u Vaš korisnički račun na RCC web portalu.
 2. Nakon uspješne prijave, kliknite na crveni gumb “Kupi RCC usluge” u zaglavlju.
 3. Odaberite Autotrolej usluge.
 4. Unutar polja za Odabir grupe usluga odaberite: „Zahtjev za izdavanje RCC Torpedo kartice i upis prava za korištenje usluge javnog prijevoza“ ili „Zahtjev za izdavanje potvrde o zoni za poslodavca“.
 5. U nastavku će se otvoriti zahtjev, ovisno o kojem se radi razlikuju se podatci koje trebate upisati. Za RCC Torpedo karticu je potrebno upisati Vaše osobne informacije, informacije o adresi boravišta i prebivališta, priložiti preslika identifikacijsku ispravu te odabrati način preuzimanja kartice; za potvrdu o zoni je, ovisno je li potrebna za fizičku ili pravnu osobu, upisati ime i prezime ili naziv i OIB tvrtke te adresu djelatnika i tvrtke.
 6. Nakon što ste unijeli sve informacije, kliknite gumb „Kupi“.
 7. Prikazati će se košarica i ukupan iznos koji je potrebno platiti. Ukoliko plaćate prvi put, potrebno je unijeti adresu platitelja ili odabrati već unesenu adresu. Za plaćanje kliknite na gumb "Plati".
 8. U sljedećem koraku upišite podatke Vaše kartice ili odaberite spremljenu karticu (ukoliko ste već plaćali na RCC portalu i odlučili spremiti karticu za buduće kupnje) i kliknite na gumb "Izvrši plaćanje".
 9. Nakon uspješnog plaćanja prikazati će se stranica s potvrdom plaćanja, gdje možete preuzeti račun i ispisati potvrdu plaćanja. Račun i obavijest o narudžbi biti će poslani na vašu email adresu.

Upute za produljenje/kupnju mjesečne karte

 1. Prijavite se u Vaš korisnički račun na RCC web portalu.
 2. Nakon uspješne prijave, kliknite na crveni gumb “Kupi RCC usluge” u zaglavlju.
 3. Odaberite Autotrolej usluge.
 4. Unutar polja za Odabir grupe usluga odaberite: „Produljenje/kupnja mjesečne karte“.
 5. Nakon odabira usluge, otvoriti će se „Kupnja RCC usluga po ugovorenim pravima“ te zatim kliknite na gumb „Dodaj RCC Torpedo karticu“.
 6. Otvoriti će se dijaloški okvir u koji trebate upisati informacije o Vašoj kartici. Potrebno je unijeti OIB nositelja RCC Torpedo kartice te broj RCC Torpedo kartice.
 7. Nakon što ste dodali Vašu Torpedo karticu na portal, automatski će vam se prikazati odgovarajuća mjesečna karta. Označite koji kartu koju želite platiti i kliknite na gumb „Kupi“.
 8. Prikazati će se košarica sa svim računima koje ste označili za plaćanje i ukupan iznos koji je potrebno platiti. Ukoliko plaćate prvi put, potrebno je unijeti adresu platitelja ili odabrati već unesenu adresu. Za plaćanje kliknite na gumb "Plati".
 9. U sljedećem koraku upišite podatke vaše kartice ili odaberite spremljenu karticu (ukoliko ste već plaćali na RCC portalu i odlučili spremiti karticu za buduće kupnje) i kliknite na gumb "Izvrši plaćanje".
 10. Nakon uspješnog plaćanja prikazati će se stranica s potvrdom plaćanja, gdje možete preuzeti račun i ispisati potvrdu plaćanja. Račun i obavijest o narudžbi biti će poslani na vašu email adresu.